Králík po myslivecku II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg králičí maso
    • 0,5
      sklenice olej
    • 1
      svazek šalvěj
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      sklenice ocet
    • 50
      g kapary
    • 1
      ks sardelky odkostěná
    • 0,5
      lžíce škrob jedlý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kousky, řádně omyjeme a osušíme. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj šalvějové lístky, stroužky česneku a kousky masa. Při velké teplotě opečeme, osolíme a opepříme, polijeme skleničkou vody a stejným množstvím octa. Pánev přikryjeme a necháme 45 minut dusit. Při pečení přiléváme vodu a ocet.
2
Bramborový škrob rozmícháme s polovinou sklenky octa, kapary a jemně rozsekanou sardelí. Přivedeme do varu a zahustíme. Teplé polijeme králíka.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.