Autor:

Králík po myslivecku II.

Střední
Ingredience
Králičí maso 1 kg
Olej 1/2 sklenice
Šalvěj 1 svazek
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Ocet 2 sklenice
Kapary 50 g
Sardelky
odkostěná
1 ks
Škrob
jedlý
1/2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Maso nakrájíme na kousky, řádně omyjeme a osušíme. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj šalvějové lístky, stroužky česneku a kousky masa. Při velké teplotě opečeme, osolíme a opepříme, polijeme skleničkou vody a stejným množstvím octa. Pánev přikryjeme a necháme 45 minut dusit. Při pečení přiléváme vodu a ocet.

Bramborový škrob rozmícháme s polovinou sklenky octa, kapary a jemně rozsekanou sardelí. Přivedeme do varu a zahustíme. Teplé polijeme králíka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Králík po myslivecku II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek? Jak se vyrovnat s nevěrou: Je to definitivní konec, nebo nový začátek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web