Autor:

Králík po myslivecku II.

Střední
Ingredience
Králičí maso 1 kg
Olej 1/2 sklenice
Šalvěj 1 svazek
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Ocet 2 sklenice
Kapary 50 g
Sardelky
odkostěná
1 ks
Škrob
jedlý
1/2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Maso nakrájíme na kousky, řádně omyjeme a osušíme. Na pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj šalvějové lístky, stroužky česneku a kousky masa. Při velké teplotě opečeme, osolíme a opepříme, polijeme skleničkou vody a stejným množstvím octa. Pánev přikryjeme a necháme 45 minut dusit. Při pečení přiléváme vodu a ocet.

Bramborový škrob rozmícháme s polovinou sklenky octa, kapary a jemně rozsekanou sardelí. Přivedeme do varu a zahustíme. Teplé polijeme králíka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Králík po myslivecku II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web