Autor:

Králík na ruby

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Žampiony 1 balení
Cibule 1 ks
Masox 1 kostka
Voda 1/2 l
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Strouhanka  
Vejce
1 -2
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka omyjeme osušíme a naporcujeme, osolíme, opepříme, opaprikujeme, obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance. Opečeme na pánvi po obou stranách. Na vymazaný plech poklademe na kolečka nakrájenou cibuli a plátky žampionů. Přidáme králíka a podlijeme vodou, v které jsme rozpustili kostku masoxu, pečeme zakrytého v troubě za občasného polévání výpekem do úplného změknutí. Výborně chutná s rýží, opečenýma bramborami nebo bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát z pečených paprik a fazolí Suroviny pro horké léto Články z

Komentáře k receptu: Králík na ruby

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web