Autor:

Králík na ruby

Střední
Ingredience
Králík 1 ks
Žampiony 1 balení
Cibule 1 ks
Masox 1 kostka
Voda 1/2 l
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Strouhanka  
Vejce
1 -2
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka omyjeme osušíme a naporcujeme, osolíme, opepříme, opaprikujeme, obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance. Opečeme na pánvi po obou stranách. Na vymazaný plech poklademe na kolečka nakrájenou cibuli a plátky žampionů. Přidáme králíka a podlijeme vodou, v které jsme rozpustili kostku masoxu, pečeme zakrytého v troubě za občasného polévání výpekem do úplného změknutí. Výborně chutná s rýží, opečenýma bramborami nebo bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Králík na ruby

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web