Králičí stehýnko Gambrinus

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks králíčí stehna
    • 0,5
      l pivo Ležák Gambrinus
    • 100
      g anglická slanina
    • 8
      stroužek česnek
    • 200
      g cibule
    • 100
      g margarín
    • 1
      ks jablka
    • rozmarýn
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na tuku osmažte kostky slaniny, přisypte plátky cibule a česneku, přidejte osolená králičí stehýnka, opečte, podlijte pivem a duste v horké troubě pod poklicí. Po půl hodině odkryjte, otočte maso, a přidejte dílky jablka a snítku rozmarýnu.
2
Dopečte bez přikrytí, až se pivo odpaří na polovinu. Podávejte s bramborami, rýží nebo těstovinami a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Králičí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • tchutchino
    tchutchino |

    23. 12. 2012 12:29

    právě to dopékám, tak uvidíme.... :-)

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    23. 4. 2012 11:47

    Prostě vynikající. Nechápu proč tento recept neměl dobré hodnocení. U nás naprostá spokojenost. S těstovinami nebo brambore. Prostě mňamka. Díky za recept.

  • Miloslava Odvářková
    Miloslava Odvářková |

    18. 1. 2009 16:14

    Neměla jsem doma Gambrinus, ale Klasik, prostě nějaké pivo, ale výsledek je stejně super, bylo to výborné, k tomu těstovinky, autora receptu chválím!

  • Miloslava Odvářková
    Miloslava Odvářková |

    18. 1. 2009 16:13

    Neměla jsem doma Gambrinus, ale Klasik, prostě nějaké pivo, ale výsledek je stejně super, bylo to výborné, k tomu těstovinky, autora receptu chválím!

  • Miloslava Odvářková
    Miloslava Odvářková |

    18. 1. 2009 16:13

    Neměla jsem doma Gambrinus, ale Klasik, prostě nějaké pivo, ale výsledek je stejně super, bylo to výborné, k tomu těstovinky, autora receptu chválím!