Kotlety Tokio

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kotlety
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce bílé víno
    • 1
      lžička glutasol
    • 0,5
      lžička zázvor - mletý
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • rajče nebo okurka na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety naklepeme, osolíme a potřeme směsí kečupu, sójové omáčky, vína a glutasolu. Necháme asi 1/2 hodiny odležet. Na rozpáleném oleji osmažíme zázvor, cibulku a chvíli dusíme ve vlastní šťávě.
2
Pak podlijeme vroucí vodou a pečeme doměkka. Hotové ozdobíme rajčaty a okurkou.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.