Autor:

Kotlety Tokio

Střední
Ingredience
Kotlety 4 ks
Kečup - jemný 3 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Bílé víno 2 lžíce
Glutasol 1 lžička
Zázvor - mletý 1/2 lžička
Rostlinný olej 4 lžíce
Rajče
nebo okurka na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kotlety naklepeme, osolíme a potřeme směsí kečupu, sójové omáčky, vína a glutasolu. Necháme asi 1/2 hodiny odležet. Na rozpáleném oleji osmažíme zázvor, cibulku a chvíli dusíme ve vlastní šťávě.

Pak podlijeme vroucí vodou a pečeme doměkka. Hotové ozdobíme rajčaty a okurkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Kotlety Tokio

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web