Autor:

Klobásové knedlíčky

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vinná klobása 600 g
Mrkev
větší
1 ks
Česnek 2 stroužek
Olej  
Smetana 200 ml
Mléko 250 ml
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Pažitka  
Nudle
zelené, dlouhé
300 g
Klobásové knedlíčky

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Vytlačíme klobásu a z klobásové směsi děláme knedlíčky (průměr asi 2,5 cm), které na oleji opečeme ze všech stran. Přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev a česnek nakrájený na plátky a spolu s knedlíčky ještě krátce opékáme. Potom přilijeme smetanu a mléko a přivedeme k varu. V malém množství vody rozmícháme solamyl, přidáme do omáčky a znovu krátce povaříme. Osolíme, opepříme. Nakonec vmícháme nakrájenou pažitku. Nudle klasicky uvaříme a scedíme.
Na talíře rozdělíme nudle a polijeme knedlíčky s omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
3+
3.33 3 5 1

Komentáře k receptu: Klobásové knedlíčky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web