Autor:

Klobásové knedlíčky

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vinná klobása 600 g
Mrkev
větší
1 ks
Česnek 2 stroužek
Olej  
Smetana 200 ml
Mléko 250 ml
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Pažitka  
Nudle
zelené, dlouhé
300 g
Klobásové knedlíčky

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Vytlačíme klobásu a z klobásové směsi děláme knedlíčky (průměr asi 2,5 cm), které na oleji opečeme ze všech stran. Přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev a česnek nakrájený na plátky a spolu s knedlíčky ještě krátce opékáme. Potom přilijeme smetanu a mléko a přivedeme k varu. V malém množství vody rozmícháme solamyl, přidáme do omáčky a znovu krátce povaříme. Osolíme, opepříme. Nakonec vmícháme nakrájenou pažitku. Nudle klasicky uvaříme a scedíme.
Na talíře rozdělíme nudle a polijeme knedlíčky s omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
3+
3.33 3 5 1

Komentáře k receptu: Klobásové knedlíčky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web