Autor:

Kari kotlík

Střední
Ingredience
Hovězí maso
Nebo skopové
400 g
Cibule 1 ks
Arašídy 1 hrst
Pórek 1 ks
Rostlinný olej 4 lžíce
Chleba 2 plátek
Kari  
Pepř mletý  
Drcený kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a spolu s nadrobno krájenou cibulí a pórkem na kolečka osmahneme na oleji. Potom podlijeme, přidáme zbytek koření a dusíme doměkka.

Krátce před dokončením zahustíme omáčku dle potřeby rozdrobeným chlebem. Podáváme s rýží, brambory nebo s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečená kachna po savojsku Recept na víkend: Pečená kachna po savojsku Články z

Komentáře k receptu: Kari kotlík

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web