Kapustové karbanátky jak je dělám já

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Akaschka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kapusta
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapustu uvaříme v osolené vodě, asi tak půl hodinky podle toho jak máte velkou kapustu, aby byla měkkoučká. Po uvaření rozkrájíme na malé kousky, silnou část oddělíme a vyhodíme (můžete i umlít, ale kousky jsou lepší). Dáme do mísy s cibulkou, kterou jsme si osmahli na oleji, přidáme vajíčka a sůl a pepř podle chuti. Rukama zamícháme, přidáme strouhanku a tvoříme karbanátky, které ještě obalíme ve strouhance a pak smažíme na pánvi do zlatova. Jako přílohu doporučuji brambory v jakemkoli tvaru kaši, jen brambory, hranolky. Je to velká mňamka :)
Zařazení: Pokrmy Bezmasá jídla

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.