Kapucínské kotlety

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kotlety
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 2
      dl červené víno
    • 4
      plátek tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • tuk
    • 8
      plátek poličan nebo Vysočina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety naklepeme, na okrajích a u kostí nařízneme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a na tuku opečeme z obou stran. Pak podléváme vínem a dusíme doměkka. Během dušení občas kotlety obrátíme.
2
Když jsou kotlety měkké přendáme je do zapékací misky, na každou kotletu dáme 2 kolečka salámu, plátek sýru a přelijeme šťávou z kotlet. Zapékáme v troubě až se sýr roztaví. Jako přílohu podáváme brambory.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zuzka
    Zuzka |

    1. 11. 2010 12:53

    Opět jsem se vrátila k tomuto receptu, maso krásně natáhne barvu i chuť vína, je to fakt výborné. Se zapečenými brambory nemá chybu.

  • Anonym
    Anonym |

    2. 6. 2007 08:17

    00

  • Rosta
    Rosta |

    18. 3. 2007 15:55

    Vyborne, nejlepsi, skvele...diky za uzasny recept :-)

  • Zuzana Heralová
    Zuzana Heralová |

    12. 6. 2006 13:46

    Je to fakt výborné, zase něco jiného. Z kuřecích řízků je to navíc rychlé. Jako příloha brambory, hranolky nebo jenom zelenina. Dávám za 1!

  • ruza
    ruza |

    4. 5. 2006 21:12

    Co davate ako prilihu,olupane uvarene zemiaky?Inak recept vyzera chutne:)Asi ho spravim v nedelu na oslavu mojich narodiek:))

  • Gábina
    Gábina |

    10. 4. 2006 10:49

    Musím moc pochválit, opravdu výborné. Masíčko bylo rychle uvařené a šťavnaté. Mňamka :o)

  • Ivka Krčmová
    Ivka Krčmová |

    6. 4. 2006 17:33

    Fakt dobré,z kuřecího masa rychlejší.

  • Pavlína Votkeová
    Pavlína Votkeová |

    11. 3. 2006 17:05

    Taky dávám za 1.Byla jsem mile překvapena.A právě i tím, že kotlety vůbec nebyly suché. Ale vyzkouším i s kuřetem. Určitě to bude příjemná změna.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    4. 3. 2006 17:43

    Dělala jsem dnes k obědu, výborné, dávám za 1.Kotletek jsem udělala 10 a ta jedna chudinka, co tam po obědě zbyla se marně krčila. Nepřežila.

  • Emča
    Emča |

    4. 3. 2006 14:01

    Dělala jsem z kuřecích stehenních řízků a je fakt, že byly vláčnější než kotlety, dobré to bylo

  • Emča
    Emča |

    2. 3. 2006 09:54

    S těmi stehenními řízky je to dobrý nápad, vyzkouším

  • Anonym
    Anonym |

    1. 3. 2006 22:11

    Aby nebylo suché, mám twento recept vyzkoušený z kuřecích stehenních řízků, je to fajné

  • Aja
    Aja |

    1. 3. 2006 22:10

    Velmi rychlé, dobré, místo poličanu jsem dala plátky čabajky a zase to dostalo jinou chuť než když to dělám jindy

  • Anonym
    Anonym |

    21. 2. 2006 20:01

    Také nám chutnali a jsou velmi rychlé na přípravu

  • Martina S.
    Martina S. |

    21. 2. 2006 18:10

    Velice jsme si pochutnali. Rychlé, dobré a šťavnaté. Dávám jedničku a doporučuji. Určitě budu dělat častěji.

  • Alina
    Alina |

    21. 1. 2006 12:05

    Včera jsem dělala k obědu, dobré, rychlé, místo tvrdého sýra jsem dala Nivu

  • Aťa
    Aťa |

    15. 10. 2005 18:42

    Pro Lenku - lepší je udělat z krkovičky, daleko vláčnější a šťavnatější

  • Lenka
    Lenka |

    15. 10. 2005 10:45

    bylo to dobre, akorat kotlety mi prisly trochu suche. jak dlouho se ma maso dusit? mozna jsem to nechala prilis dlouho. kazdopadne receptu davam jednicku:)

  • Anonym
    Anonym |

    9. 10. 2005 18:36

    Rychlé, dobré

  • Jana Kadlecová
    Jana Kadlecová |

    9. 10. 2005 01:03

    co dodat,prostě výborné a hlavně nenáročné časově.i tchýni chutnalo,chtěla recept.

  • Fleur
    Fleur |

    19. 9. 2005 18:59

    Rychlé, dobré

  • Květa Dostálová
    Květa Dostálová |

    7. 11. 2004 14:13

    Moc nám chutnalo, budeme opakovat

  • Aťa
    Aťa |

    30. 8. 2004 19:22

    Dobré, rychlé

  • Cholierieovi
    Cholierieovi |

    17. 8. 2004 19:35

    Moc nám chutnalo