Kapr s kysaným zelím

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kapr 4 porce po 160 g
    • 100
      g šalotka
    • 2
      ks pomeranč
    • 1,5
      lžíce máslo
    • 600
      g kysané zelí
    • 250
      ml pomerančová šťáva
    • 4
      ks nové koření
    • sůl
    • pepř mletý
    • cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Šalotky nakrájené na čtvrtky necháme v širokém kastrolu zesklovatět na másle. Přidáme zelí, pomerančovou šťávu a nové koření. Osolíme, opepříme a podle chuti osladíme. Přikryté zvolna dusíme zhruba 45 minut.
2
Přimícháme dílky pomerančů. Naporcovaného kapra omyjeme, osušíme a rozložíme na zelí. Přikryté dusíme dalších asi 15 minut.
3
Rybu a zelí s pomeranči rozdělíme na talíře a posypeme lístky kerblíku.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.