Autor:

Zemplínský koláč

Snadné
Ingredience
Mléko polotučné 400 ml
Sůl  lžička
Polohrubá mouka 600 g
Sušené mléko 50 g
Palmarín 50 g
Moučkový cukr
i více podle chuti
50 g
Sušené droždí 1 balíček
Zemplínský koláč

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Vše dáme do domácí pekárny.

Pečeme na programu TOAST, barva světlá. Pekl jsem tento zemplínský koláč na domácí pekárně ETA harmony.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
4.83 6 5 1
Reklama
Krém s lesním ovocem Články z

Komentáře k receptu: Zemplínský koláč

Komentáře

  1. Tereza J.   09.09.2008 | 19:28 | reagovat |

    Hanka, Palmarín je tuk na pečenie. Takže použite hocijaký tuk na pečenie, na aký ste zvyknutá,. Dávam čerstvé droždie, množstvo ako do chleba, teda 1/3 kocky, t.j. 14 g.

  2. hana studená   09.09.2008 | 12:08 | reagovat |

    prosím ještě jsem se zapoměla zeptat jestli jste do toho někdo dával čerstvé droždí a kolik . děkuji

  3. hana studená   09.09.2008 | 11:48 | reagovat |

    dobrý den protože jsem měla možnost ochutnat slovenské pečivo ktre mě ichvátilo chtěla jsem si tento koláč udělat ale zarazil mě Palmarín je to snad margyrín? prosím poraďte. mnohokrát děkuji.

  4. Tereza J.   06.02.2008 | 14:08 | reagovat |

    Aha, takže to nie je pletenec:))) Ja som si myslela, že mi poradíte:))) Som vám veľmi vďačná za recept, je skutočne taký ako z obchodu, povedala by som, že lepší. Ešte raz vďaka. Doteraz som ho v obchode často nekupovala, ale piecť ho teda budem. A ešte dávam 1, minule som zabudla.

  5. Slavo Č.   06.02.2008 | 13:28 | reagovat |

    Ten koláč je skutočne z mojej pekárne. Piekol som ho doma. Tam hore - to nie je pletenec, ale možno nejaká nerovnosť spôsobená kysnutím a pečením, ale pekne to vyzerá. Pečieme ho aj 2x do týždňa. Všetkým nám chutí a podstatná je aj rozdiel ceny za podobný v obchode a tiež prispôsobenie chuti.

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web