Kadeřávková polévka s rýží

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • cibule
    • česnek
    • 4
      lžíce rýže
    • polévkové koření
    • majoránka
    • petrželová nať
    • sůl
    • 1.25
      l voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné kadeřávkové listy drobně pokrájíme. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme jeden stroužek česneku pokrájený na plátky, kadeřávek, propláchutou rýži a osmahneme. Zalijeme vodou a povaříme doměkka. Polévku dochutíme druhým stroužkem česneku rozetřeným se solí, polévkovým kořením, majoránkou a jemně pokrájenou petrželovou natí.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.