Kachní prsa s čekankou a omáčkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
50 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kachní maso vykostěná kachní prsa
    • káva
    • 1
      ks citron
    • 1
      ks pomeranč
    • čekanka dušená
    • vývar kachní nebo vepřový
    • máslo
    • rostlinný olej nebo arašídový
    • sůl
    • cukr
    • pepř mletý
    • tabasco

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso osolíme, opepříme, pečeme na oleji kůží dolů, ke konci pečení maso obrátíme a kůži odstraníme.
2
Čekanku zkaramelizujeme - máčíme ve směsi másla a cukru. Do výpeku po mase přidáme vepřovou šťávu, svaříme a vsypeme kávová zrna, která pustí svoje aroma. Omáčku scedíme, přidáme šťáva z citrónu a dochutíme tabascem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.