Játra pana starosty II.

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová játra
    • 50
      g rostlinný olej
    • 40
      g kečup - jemný
    • 100
      g cibule
    • nakládané kapie
    • kari
    • sůl
    • pepř mletý
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěná játra nakrájíme na nudličky, opečeme na oleji, opepříme a přidáme cibuli. Za stálého míchání orestujeme. Přidáme trochu kari a kečup, podlijeme vodou, vložíme nasekané kapie a dusíme doměkka. Nakonec osolíme. Na talíři můžeme ještě ozdobit kapii.
2
Podáváme s kari rýží a hranolky.
Zařazení: Maso Vnitřnosti Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tamriko
    Tamriko |

    4. 12. 2010 09:48

    opravdu výborné, játra nebyla suchá a okořenění nemělo chybu

  • Ladia -
    Ladia - |

    18. 2. 2010 08:49

    Měli jsme včera k obědu, místo kapie jsem použila nakládané kozí rohy - pálivé. Moc jsme si pochutnali.

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    3. 1. 2008 09:34

    Moc super jídlo.Měla jsem játru ze zabíječky a tak co s ní?Trochu jsem to ještě vylepšila,zakápla jsem to sojovkou,nakrájela nadrobno 2 okurky a přidala zbytek nakládaných hub s paprikou.Bylo to vynikající,sklidila jsem pochvalu.Takže dávám za 1 a děkuji za dobrý recept.Jana

  • majka
    majka |

    26. 9. 2007 11:38

    Jeto rychle a chutne no proste super