Autor:

Játra jako řízek

Střední
Ingredience
Vepřová játra 1/2 kg
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Slunečnicový olej  
Hladká mouka 80 g
Vejce
+ pivo
2 ks
Strouhanka 80 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Ty obalíme v trojobalu a důkladně osmahneme z obou stran na oleji. Poté osolíme a opepříme.

Podáváme se zeleninovým salátem a bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Bramborový salát s kuřetem Lehké saláty na pozvednutí nálady Články z

Komentáře k receptu: Játra jako řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Celebrity a hubnutí: Co pomáhá Ivaně Chýlkové nebo Cameron Diaz? Celebrity a hubnutí: Co pomáhá Ivaně Chýlkové nebo Cameron Diaz?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web