Uzené jako řízek

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Marcela 1

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek krkovice - uzená
    • 1
      ks vejce
    • mouka
    • strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uzenou nakrájenou krkovičku obalíme normálně v trojobale jako řízek a usmažíme.
2
Jedla jsem u známých a bylo to překvapivě dobré. K tomu jsme požírali salát z červené řepy a nakládané okurčičky. Bašta.
Zařazení: Maso Uzené
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Milan
    Milan |

    12. 4. 2014 10:02

    Obalovanou krkovici dělala moje mamka už před dvaceti lety,vše stejně jako v tomto receptu jen ji před obalováním potřela jemně obyč hořčicí,dodá to výbornou chut´.

  • recepty73
    recepty73 |

    12. 11. 2010 13:40

    Bylo to fajn,zase změna :-).Příště vyzkouším s tím česnekem :-)

  • Ivana C.
    Ivana C. |

    3. 9. 2007 10:04

    Já ještě do vajec zašlehám rozetřený česnek.

  • Gábina
    Gábina |

    2. 9. 2007 18:26

    zajmavé,vyzkouším díky

  • roma
    roma |

    30. 8. 2007 14:53

    Také dělám, ale do uzeného ještě někdy prořezávám kapsu, do které dávám fetu nebo podobný sýr. Pak obalím klasicky v trojobalu. Je to mňamka.