Autor:

Bramboráky (křupavé)

1948 kJ 466 kalorií kJ
60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mléko 5 lžíce
Sůl  
Brambory 1 kg
Olej 150 g
Majoránka  
Vejce 2 ks
Česnek 3 stroužek
Pepř mletý  
Bramboráky (křupavé)

Postup přípravy:

Syrové brambory oškrábeme, omyjeme a nastrouháme. Vodu částečně slijeme.

Strouhané brambory ochutíme solí a pepřem. Přidáme vejce, majoránku, podle potřeby mouku a mléko, aby těsto nebylo tuhé.

Do tuku rozpáleného na pánvi klademe lžíci připravené bramborové směsi, kterou rozetřeme na placky a osmažíme po obou stranách dozlatova.

Zlatavé bramboráky podáváme teplé nebo studené. Záleží, jak je máme rádi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Bramboráky (křupavé)

Komentáře

  1. Zdena   06.04.2014 | 19:13 | reagovat |

    Prosím, nekopírujte recepty.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web