Autor:

Bramboráky (křupavé)

1948 kJ 466 kalorií kJ
60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mléko 5 lžíce
Sůl  
Brambory 1 kg
Olej 150 g
Majoránka  
Vejce 2 ks
Česnek 3 stroužek
Pepř mletý  
Bramboráky (křupavé)

Postup přípravy:

Syrové brambory oškrábeme, omyjeme a nastrouháme. Vodu částečně slijeme.

Strouhané brambory ochutíme solí a pepřem. Přidáme vejce, majoránku, podle potřeby mouku a mléko, aby těsto nebylo tuhé.

Do tuku rozpáleného na pánvi klademe lžíci připravené bramborové směsi, kterou rozetřeme na placky a osmažíme po obou stranách dozlatova.

Zlatavé bramboráky podáváme teplé nebo studené. Záleží, jak je máme rádi.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rýžové závitky se zeleninou Recept na víkend: Rýžové závitky se zeleninou Články z

Komentáře k receptu: Bramboráky (křupavé)

Komentáře

  1. Zdena   06.04.2014 | 19:13 | reagovat |

    Prosím, nekopírujte recepty.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web