Autor:

Jarní polévka s fazolemi

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Fazole
uvařených, velkých purpurových
200 g
Cibule
nakrájená
1 ks
Mrkev
nastrouhaná
3 ks
Petržel
nastrouhaná
2 ks
Česnek 1 stroužek
Bobkový list 1 ks
Pepř celý  
Nové koření  
Sůl  
Tymián  
Máslo
na orestování zeleniny
 
Jarní polévka s fazolemi

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Velké purpurové fazole namočíme den předem. Druhý den slijeme a v čisté vodě uvaříme doměkka, vařím v papiňáku cca 30 minut.

Na másle orestujeme nakrájenou cibuli a česnek. Jakmile zesklovatí, přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a petržel. Chvíli restujeme, zalijeme vodou nebo vývarem. Přidáme uvařené fazole, bobkový list, celý pepř a nové koření. Vaříme cca 15 minut nebo dokud není všechno měkké.

Na závěr vytáhneme koření, osolíme a podle chuti okořeníme čerstvým tymiánem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Jarní polévka s fazolemi

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web