Autor:

Jahodové gaspaccho

Střední
Ingredience
Jahody 100 g
Cukr 100 g
Voda 100 ml
Limetková šťáva  
Hnědý cukr  
Máta  
Meloun 100 g
Jahodové gaspaccho

Postup přípravy:

Jahody a meloun nakrájíme na malé kostičky a dáme do misky. Zalijeme svařeným cukrem s vodou. Do sirupu přidáme jemně nasekané lístky máty, dochutíme limetkovou šřávou a směsí zalijeme ovoce. Servírujeme do skleniček a přidáme kopeček jahodové zmrzliny a kousek čokolády.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Jahodové gaspaccho

Komentáře

  1. Andy   23.05.2015 | 21:07 | reagovat |

    Pokud to má být jako španělské Gaspacho, tak to má jen jedno C :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor! Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor!
Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný! Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný!
7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy 7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web