Autor:

Jahodové gaspaccho

Střední
Ingredience
Jahody 100 g
Cukr 100 g
Voda 100 ml
Limetková šťáva  
Hnědý cukr  
Máta  
Meloun 100 g
Jahodové gaspaccho

Postup přípravy:

Jahody a meloun nakrájíme na malé kostičky a dáme do misky. Zalijeme svařeným cukrem s vodou. Do sirupu přidáme jemně nasekané lístky máty, dochutíme limetkovou šřávou a směsí zalijeme ovoce. Servírujeme do skleniček a přidáme kopeček jahodové zmrzliny a kousek čokolády.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Jahodové gaspaccho

Komentáře

  1. Andy   23.05.2015 | 21:07 | reagovat |

    Pokud to má být jako španělské Gaspacho, tak to má jen jedno C :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web