Autor:

Jahodové gaspaccho

Střední
Ingredience
Jahody 100 g
Cukr 100 g
Voda 100 ml
Limetková šťáva  
Hnědý cukr  
Máta  
Meloun 100 g
Jahodové gaspaccho

Postup přípravy:

Jahody a meloun nakrájíme na malé kostičky a dáme do misky. Zalijeme svařeným cukrem s vodou. Do sirupu přidáme jemně nasekané lístky máty, dochutíme limetkovou šřávou a směsí zalijeme ovoce. Servírujeme do skleniček a přidáme kopeček jahodové zmrzliny a kousek čokolády.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Jahodové gaspaccho

Komentáře

  1. Andy   23.05.2015 | 21:07 | reagovat | závadný

    Pokud to má být jako španělské Gaspacho, tak to má jen jedno C :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web