Ivanovický vitamínový salát

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks cibule
    • 2,5
      kg hlávkové zelí
    • 1,5
      dl strouhaný křen
    • 300
      g cukr
    • 1,5
      dl ocet
    • 0,8
      dl šťáva z citronu (pravý)
    • 0,8
      dl olej
    • 1
      ks deko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí nakrouháme na tenké proužky, cibuli nakrájíme na kostičky, přidáme strouhaný křen a ostatní ingredience, důkladně promícháme. Napěchujeme do sklenic, zavíčkujeme a uložíme do lednice.
2
Ideální doba uležení je 2 týdny, ale kdo to má vydržet...

Komentáře k receptu

  • Di
    Di |

    9. 2. 2006 16:53

    Přesně tento recept jsem sem vložila asi před rokem (viz Nakládané zelé s křenem podle Frekvence 1), jsou tu i další podobné. Fakt je, že díky tomu překlepu zelí = zelé jste ho nemohla najít.

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    9. 2. 2006 13:21

    Toto také dělám,je to plné vitamínů a velice chutné.