Autor:

Indické žampióny

Střední
Ingredience
Žampiony  
Chilli papričky  
Bílý jogurt  
Olivový olej  
Kari  
Kurkuma  
Kmín  
Koriandr  
Pepř mletý  
Paprika  
Římský kmín  
Vegeta  
Kardamom  
Skořice  
Nové koření  
Bobkový list  
Sušené švestky  
Červené víno  
Pomerančová marmeláda  
Rama Cremefine
sladká smetana
 
Pininová jádra  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Žampióny nakrájíme na plátky, osmahneme na oleji. Přidáme koření, ještě opatrně opékáme a podlijeme červeným vínem. Přidáme jogurt a smetanu, švestky namočené ve víně a piniová jádra (lze vynechat). Posléze přidáme 2-3 lžičky pomerančové marmelády. S kořením opatrně, při takové směsi může snad ujet ruka.

Můžeme podávat třeba s gnochci, které uvařené vmícháme do směsi, s rýží či s plackami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Fazolová polévka s bylinkami Odlehčené menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Indické žampióny

Komentáře

  1. Lenka   26.04.2007 | 9:14 | reagovat | závadný

    Dá se použít místo vína třeba vývar?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web