Autor:

Hradecké koule

Střední
Ingredience
Vepřové maso
(Tučnější)
400 g
Drůbeží játra 50 g
Pepř mletý  
Česnek 2 stroužek
Žemle
(1-2 ks)
Mléko  
Vejce
Sádlo  
Kmín  
Hradecké koule

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso umeleme spolu s játry, přidáme pepř a česnek utřený se solí. Žemli namočenou v mléce a vymačkanou přidáme spolu s vejcem a propracujeme. Navlhčenýma rukama tvoříme koule velikosti slepičího vejce a rovnáme do pekáčku vymazaného sádlem.

Povrch koule pokmínujeme, podlijeme a upečeme dočervena, podáváme s chlupatými knedlíky a dušeným kysaným zelím.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
4.83 6 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Hradecké koule

Komentáře

  1. jmuell1   02.04.2012 | 11:42 | reagovat |

    Děkuji za bezva recept. Je to opravdu mňamka!

  2. Daniela O.   12.02.2007 | 16:51 | reagovat |

    Super recept!!!! Vcera jsem delala k obedu a vsichni si pridavali. Opravdu dekuji za vsechny dobre napady.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web