Hradecké koule

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřové maso (Tučnější)
    • 50
      g drůbeží játra
    • pepř mletý
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      žemle (1-2 ks)
    • mléko
    • 1
      vejce
    • sádlo
    • kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso umeleme spolu s játry, přidáme pepř a česnek utřený se solí. Žemli namočenou v mléce a vymačkanou přidáme spolu s vejcem a propracujeme. Navlhčenýma rukama tvoříme koule velikosti slepičího vejce a rovnáme do pekáčku vymazaného sádlem.
2
Povrch koule pokmínujeme, podlijeme a upečeme dočervena, podáváme s chlupatými knedlíky a dušeným kysaným zelím.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jmuell1
    jmuell1 |

    2. 4. 2012 11:42

    Děkuji za bezva recept. Je to opravdu mňamka!

  • Daniela O.
    Daniela O. |

    12. 2. 2007 16:51

    Super recept!!!! Vcera jsem delala k obedu a vsichni si pridavali. Opravdu dekuji za vsechny dobre napady.