Autor:

Hradecké koule

Střední
Ingredience
Vepřové maso
(Tučnější)
400 g
Drůbeží játra 50 g
Pepř mletý  
Česnek 2 stroužek
Žemle
(1-2 ks)
Mléko  
Vejce
Sádlo  
Kmín  
Hradecké koule

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso umeleme spolu s játry, přidáme pepř a česnek utřený se solí. Žemli namočenou v mléce a vymačkanou přidáme spolu s vejcem a propracujeme. Navlhčenýma rukama tvoříme koule velikosti slepičího vejce a rovnáme do pekáčku vymazaného sádlem.

Povrch koule pokmínujeme, podlijeme a upečeme dočervena, podáváme s chlupatými knedlíky a dušeným kysaným zelím.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
4.83 6 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Hradecké koule

Komentáře

  1. jmuell1   02.04.2012 | 11:42 | reagovat |

    Děkuji za bezva recept. Je to opravdu mňamka!

  2. Daniela O.   12.02.2007 | 16:51 | reagovat |

    Super recept!!!! Vcera jsem delala k obedu a vsichni si pridavali. Opravdu dekuji za vsechny dobre napady.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web