Autor:

Hrachové rizoto

Střední
Ingredience
Hrách 250 g
Rýže 200 g
Sádlo
Škvarkové
150 g
Cibule 150 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Hrách a rýži (každé zvlášť) uvaříme doměkka a scedíme. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, ke konci přidáme většinu škvarků. Hrách, rýži a cibuli se škvarky smícháme, dle chuti osolíme a podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Hrachové rizoto

Komentáře

  1. recepty73   27.09.2011 | 13:10 | reagovat |

    ...to už jsem nedělal ani nepamatuji, k cibuli ale přidám kromě škvarků ještě slaninu :-P ..., výborné s kyselou okurkou...

  2. Bronislava Prokešová   15.03.2005 | 14:27 | reagovat |

    Skvělé! Jednoduché a přitom chutné a vydatné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web