Autor:

Hrachové rizoto

Střední
Ingredience
Hrách 250 g
Rýže 200 g
Sádlo
Škvarkové
150 g
Cibule 150 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Hrách a rýži (každé zvlášť) uvaříme doměkka a scedíme. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, ke konci přidáme většinu škvarků. Hrách, rýži a cibuli se škvarky smícháme, dle chuti osolíme a podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Houbová polévka Tradiční polévky Články z

Komentáře k receptu: Hrachové rizoto

Komentáře

  1. recepty73   27.09.2011 | 13:10 | reagovat | závadný

    ...to už jsem nedělal ani nepamatuji, k cibuli ale přidám kromě škvarků ještě slaninu :-P ..., výborné s kyselou okurkou...

  2. Bronislava Prokešová   15.03.2005 | 14:27 | reagovat | závadný

    Skvělé! Jednoduché a přitom chutné a vydatné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web