Autor:

Hrachové rizoto

Střední
Ingredience
Hrách 250 g
Rýže 200 g
Sádlo
Škvarkové
150 g
Cibule 150 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Hrách a rýži (každé zvlášť) uvaříme doměkka a scedíme. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, ke konci přidáme většinu škvarků. Hrách, rýži a cibuli se škvarky smícháme, dle chuti osolíme a podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Hrachové rizoto

Komentáře

  1. recepty73   27.09.2011 | 13:10 | reagovat |

    ...to už jsem nedělal ani nepamatuji, k cibuli ale přidám kromě škvarků ještě slaninu :-P ..., výborné s kyselou okurkou...

  2. Bronislava Prokešová   15.03.2005 | 14:27 | reagovat |

    Skvělé! Jednoduché a přitom chutné a vydatné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web