Autor:

HOVĚZÍ MASO - Rychtářský měšec

Střední
Porce: 4
Ingredience
Hovězí maso
á 120g
4 plátek
Párky
pikantní - nožičky
2 ks
Pivo
2-3, 7-8° světlé
3 dl
Bílý chleba
strouhaný
2 lžíce
Máslo 2 lžíce
Cibule
středně velká
1 ks
Karotka
menší
1 ks
Okurka
sterilovaná
1 ks
Sůl  
Pepř drcený  
Pažitka 4 snítka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme.. Přidáme nakrájenou karotku, párek a okurku. Vytvarujeme na měšec a převážeme režnou nití. Vložíme do kastrolu s máslem, jemně nakrájenou cibuli a osmahneme dorůžova. Zalijeme směsí piva a nastrouhaného chleba (veky). V troubě zvolna dohotovíme, nit odstraníme a nahradíme „mašličkou“ z pažitky.

Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: HOVĚZÍ MASO - Rychtářský měšec

Komentáře

  1. Loky   24.08.2011 | 9:21 | reagovat |

    Zní to sice dobře,ale na kolik stupňu a jak dlouho v horkovzdušný troubě? :-P

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web