HOVĚZÍ MASO - Rychtářský měšec

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek hovězí maso á 120g
    • 2
      ks párky pikantní - nožičky
    • 3
      dl pivo 2-3, 7-8° světlé
    • 2
      lžíce bílý chleba strouhaný
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 1
      ks karotka menší
    • 1
      ks okurka sterilovaná
    • sůl
    • pepř drcený
    • 4
      snítka pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme.. Přidáme nakrájenou karotku, párek a okurku. Vytvarujeme na měšec a převážeme režnou nití. Vložíme do kastrolu s máslem, jemně nakrájenou cibuli a osmahneme dorůžova. Zalijeme směsí piva a nastrouhaného chleba (veky). V troubě zvolna dohotovíme, nit odstraníme a nahradíme "mašličkou" z pažitky.
2
Podáváme s bramborem.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Loky
    Loky |

    24. 8. 2011 09:21

    Zní to sice dobře,ale na kolik stupňu a jak dlouho v horkovzdušný troubě? :-P