Autor:

HOVĚZÍ MASO - Rychtářský měšec

Střední
Porce: 4
Ingredience
Hovězí maso
á 120g
4 plátek
Párky
pikantní - nožičky
2 ks
Pivo
2-3, 7-8° světlé
3 dl
Bílý chleba
strouhaný
2 lžíce
Máslo 2 lžíce
Cibule
středně velká
1 ks
Karotka
menší
1 ks
Okurka
sterilovaná
1 ks
Sůl  
Pepř drcený  
Pažitka 4 snítka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme.. Přidáme nakrájenou karotku, párek a okurku. Vytvarujeme na měšec a převážeme režnou nití. Vložíme do kastrolu s máslem, jemně nakrájenou cibuli a osmahneme dorůžova. Zalijeme směsí piva a nastrouhaného chleba (veky). V troubě zvolna dohotovíme, nit odstraníme a nahradíme „mašličkou“ z pažitky.

Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: HOVĚZÍ MASO - Rychtářský měšec

Komentáře

  1. Loky   24.08.2011 | 9:21 | reagovat |

    Zní to sice dobře,ale na kolik stupňu a jak dlouho v horkovzdušný troubě? :-P

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web