Autor:

Hovězí maso na zelenině II.

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 750 g
Mrkev 1 ks
Petržel  
Pórek  
Cibule  
Česnek 5 stroužek
Hovězí vývar 1,5 l
Červené víno 3 dl
Šťáva
gulášová
1 kostka
Worcestrová omáčka  
Bobkový list  
Tymián  
Petrželová nať  
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na tuku. Pak přidáme nakrájenou mrkev, petržel, cibuli, pórek na kostky a česnek na větší kousky. Poté přidáme červené víno, worchester, bobkový list, tymián, petrželku a chvíli dusíme. Poté přelijeme vývarem, vhodíme kostku gul. šťávy, ochutíme solí a pepřem a dusíme pod pokličkou do měkka cca 1-1,5 hod. (hovězí maso můžeme nahradit vepřovým masem).
Podáváme s rýží, těstovinami nebo knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kotleta s rajčaty a bramborami Rychlé zdravé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Hovězí maso na zelenině II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web