Autor:

Hovězí maso na zelenině II.

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 750 g
Mrkev 1 ks
Petržel  
Pórek  
Cibule  
Česnek 5 stroužek
Hovězí vývar 1,5 l
Červené víno 3 dl
Šťáva
gulášová
1 kostka
Worcestrová omáčka  
Bobkový list  
Tymián  
Petrželová nať  
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na tuku. Pak přidáme nakrájenou mrkev, petržel, cibuli, pórek na kostky a česnek na větší kousky. Poté přidáme červené víno, worchester, bobkový list, tymián, petrželku a chvíli dusíme. Poté přelijeme vývarem, vhodíme kostku gul. šťávy, ochutíme solí a pepřem a dusíme pod pokličkou do měkka cca 1-1,5 hod. (hovězí maso můžeme nahradit vepřovým masem).
Podáváme s rýží, těstovinami nebo knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jednohubky z kozího sýra a oříšků Tip na víkend: Oříškové variace Články z

Komentáře k receptu: Hovězí maso na zelenině II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web