Hovězí maso na zelenině II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Pepa1980

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g hovězí maso
    • 1
      ks mrkev
    • petržel
    • pórek
    • cibule
    • 5
      stroužek česnek
    • 1,5
      l hovězí vývar
    • 3
      dl červené víno
    • 1
      kostka šťáva gulášová
    • worcestrová omáčka
    • bobkový list
    • tymián
    • petrželová nať
    • sůl
    • pepř mletý
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na tuku. Pak přidáme nakrájenou mrkev, petržel, cibuli, pórek na kostky a česnek na větší kousky. Poté přidáme červené víno, worchester, bobkový list, tymián, petrželku a chvíli dusíme. Poté přelijeme vývarem, vhodíme kostku gul. šťávy, ochutíme solí a pepřem a dusíme pod pokličkou do měkka cca 1-1,5 hod. (hovězí maso můžeme nahradit vepřovým masem).
2
Podáváme s rýží, těstovinami nebo knedlíkem.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.