Autor:

Hovězí křenová roláda II.

Střední
Ingredience
Hovězí maso 1 kg
Máslo 1 kostka
Křen 1 ks
Cibule
Smetana 1 kelímek
Mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso upravíme na plát, naklepeme, osolíme, rozetřeme máslo (na celý plát masa) a to celé posypeme nastrouhaným křenem. Zavineme rolku a omotáme nití (jako ptáčky), aby křen nevypadl. Na kousku másla zpěníme cibuli, vložíme rolku a občas podléváme. Když je maso hotové, nakrájeme jako roládové řezny, omáčku zahustíme smetanou a moukou (jak má kdo rád, buď kysanou nebo sladkou ), podáváme s houskovým knedlíkem.

Nebojte se toho, křen dá masu vynikající chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Hovězí křenová roláda II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web