Houbový paprikáš

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: jana.melecka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g čerstvé houby
    • 100
      g máslo
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      špetka chilli
    • 1
      ks kapie menší červená
    • 1
      kelímek zakysaná smetana 150g

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Houby podusíme do měkka. Z másla a mouky uděláme jíšku, pak přidáme sladkou papriku, zalejeme vodou, aby vznikla řídká omáčka. Přidáme podušené houby, kapii nakrájenou na kostky a koření a asi 10 minut pomalu povaříme. Těsně před podáváním přidáme zakysanou smetanu a jen necháme projít varem. Pokrm má mít omáčkovou hustotu.
2
Podáváme s houskovým knedlíkem, nejlépe hrníčkovým.
Zařazení: Pokrmy Z hub

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.