Autor:

Houbový paprikáš

Snadné
Ingredience
Čerstvé houby 400 g
Máslo 100 g
Hladká mouka 2 lžíce
Mletá paprika 1 lžička
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Chilli 1 špetka
Kapie
menší červená
1 ks
Zakysaná smetana
150g
1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Houby podusíme do měkka. Z másla a mouky uděláme jíšku, pak přidáme sladkou papriku, zalejeme vodou, aby vznikla řídká omáčka. Přidáme podušené houby, kapii nakrájenou na kostky a koření a asi 10 minut pomalu povaříme. Těsně před podáváním přidáme zakysanou smetanu a jen necháme projít varem. Pokrm má mít omáčkovou hustotu.

Podáváme s houskovým knedlíkem, nejlépe hrníčkovým.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Cuketovo-kedlubnové komínky Očista pro zimní dny Články z

Komentáře k receptu: Houbový paprikáš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web