Autor:

Houbový paprikáš

Snadné
Ingredience
Čerstvé houby 400 g
Máslo 100 g
Hladká mouka 2 lžíce
Mletá paprika 1 lžička
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Chilli 1 špetka
Kapie
menší červená
1 ks
Zakysaná smetana
150g
1 kelímek

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Houby podusíme do měkka. Z másla a mouky uděláme jíšku, pak přidáme sladkou papriku, zalejeme vodou, aby vznikla řídká omáčka. Přidáme podušené houby, kapii nakrájenou na kostky a koření a asi 10 minut pomalu povaříme. Těsně před podáváním přidáme zakysanou smetanu a jen necháme projít varem. Pokrm má mít omáčkovou hustotu.

Podáváme s houskovým knedlíkem, nejlépe hrníčkovým.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Závitky s játrovo-mandlovou nádivkou Nejlepší vánoční recepty: Originální silvestrovské chuťovky [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Houbový paprikáš

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web