Autor:

Horský lomcovák - čaj s pálenkou

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Pálenka
: slivovice, hruškovice...
0,4 dl
Černý čaj
- již uvařený
1 hrnek
Sušené švestky
3 -
4 ks
Skořice - mletá
ne špičku nože
 
Citron
- omytý
1 plátek

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

Švestky (nebo jiné sušené ovoce) přelijeme na cedníku vroucí vodou, necháme okapat a dáme je do většího hrnku, přidáme skořici a vše zalijeme hotovým horkým černým čajem. Pak přilijeme pálenku (meruňkovice, slivovice...), hladinku lomcováku dozdobíme plátkem citronu a podáváme.

Sušené ovoce volíme dle druhu pálenky: švestky, meruňky, třešně, hrušky, jablka...

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Horský lomcovák - čaj s pálenkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný? Ideální dárek pro vašeho partnera – strojek na holení! Který je ten správný?
Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení Rychle a jednoduše k dokonalému oblečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web