Hermelínové jednohubky

Hodnocení:

Moje:

20 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks hermelín
    • 4
      lžíce majonéza
    • 1
      ks cibule menší
    • sůl
    • pepř mletý
    • rohlík
    • ořechy
    • hroznové víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelín nastrouháme, cibulku jemně nasekáme a promícháme s majonézou. Podle chuti osolíme a opepříme.
2
Mažeme na plátky rohlíku.
3
Polovinu jednohubek zdobíme ořechovým jádrem a druhou polovinu bobulkou hroznového vína. Spíchneme ozdobným párátkem.
Zařazení: Chuťovky Ze sýra
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Vašek
    Vašek |

    9. 1. 2013 21:04

    No tohle je recept jak stehno. S tím běž do prdele!

  • SIMCAmax14
    SIMCAmax14 |

    9. 12. 2012 11:07

    Silvestr na ně už čeká :-))

  • Jana
    Jana |

    15. 11. 2012 11:06

    Pomazánka byla opravdu výborná. A s tím hroznovým vínem opravdu ladí. Mňamka :-)

  • Eliška
    Eliška |

    27. 3. 2012 22:02

    Pomazánku jsem dnes zkoušela a všichni byli nadšení, byla hned pryč.Akorát příště ji budu dělat ze 2 hermelínů, jeden je podle mě málo, a přidala jsem tam dva trojuhelníčky taveného sýru abych to nastavila. Ozdobila jsem to ořechem a najemno nakrájenou jarní cibulkou.

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    26. 8. 2009 17:35

    Koukám, že jsem brepta - breptají mi prsty... můj včerejší příspěvek měl začínat: "Hermelín nestrouhám....". Ono to tedy asi vyplývá z kontextu, ale omlouvám se i tak. Jinak nápad se spevněním v mrazničce je dobrý, vyzkouším.... Simča

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    26. 8. 2009 09:35

    Když používám hermelín na strouhání, dám ho na chvilku "zpevnit"do mrazáku, strouhání pak jde výborně a stím hroznovým vínem to je falkt, ten přímo ladí s tímhle sýrem :-)

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    25. 8. 2009 23:44

    Hrmelín nastrouhám (moc se mi to nedaří, mám pocit, že ho půlka uvízne na struhátku). Jemně nasekanou cibulku vmíchám do majolky, osolím opepřím dle chuti. Potřu jenohubky a nahoru dám plátek Hermelínu a kuličku hrozna. Jsou moc dobré!

  • mery
    mery |

    25. 9. 2007 10:51

    Jakmile zjistili, že to není s česnekem, jednohubky zmizely, byly výborné.