Autor:

Hermelín s chilli a medem

Ingredience
Hermelín
na smažení
 
Chilli
tekuté
 
Med  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Vezmeme alobal a dáme na něj velkou lžíci medu, Hermelín na smažení (má pevnější „slupku“) potřeme chilli a položíme na med. Svrchu opět na Hermelín velkou lžíci medu. Zabalíme téměř hermeticky minimálně do třech vrstev alobalu a dáme na gril. Absolutně důležité je ohlídat, aby hermelín nepraskl, tzn. jakmile se nám celý obalnafoukne, počkáme tak 30 vteřin a sundáme z grilu.
Podáváme jako dezert na závěr. Ostrost ladíme dle množství chilli na hermelínu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Hermelín s chilli a medem

Komentáře

  1. ladislava staffenová   02.09.2008 | 18:09 | reagovat |

    Kromě hermelínu s nivou jsem dělala i tento. Také vynikající. Hermelín a napady kuchařů jsou opra´vdu rozmanité a nevzpomínámsi, že by mi některý recept, kde je hermelín nechutnal.

  2. Martin Haloun   17.05.2008 | 13:52 | reagovat |

    Výborné, doporučuji vyzkoušet.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web