Autor:

Hermelín s chilli a medem

Ingredience
Hermelín
na smažení
 
Chilli
tekuté
 
Med  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Vezmeme alobal a dáme na něj velkou lžíci medu, Hermelín na smažení (má pevnější „slupku“) potřeme chilli a položíme na med. Svrchu opět na Hermelín velkou lžíci medu. Zabalíme téměř hermeticky minimálně do třech vrstev alobalu a dáme na gril. Absolutně důležité je ohlídat, aby hermelín nepraskl, tzn. jakmile se nám celý obalnafoukne, počkáme tak 30 vteřin a sundáme z grilu.
Podáváme jako dezert na závěr. Ostrost ladíme dle množství chilli na hermelínu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Hermelín s chilli a medem

Komentáře

  1. ladislava staffenová   02.09.2008 | 18:09 | reagovat |

    Kromě hermelínu s nivou jsem dělala i tento. Také vynikající. Hermelín a napady kuchařů jsou opra´vdu rozmanité a nevzpomínámsi, že by mi některý recept, kde je hermelín nechutnal.

  2. Martin Haloun   17.05.2008 | 13:52 | reagovat |

    Výborné, doporučuji vyzkoušet.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web