Hermelín s chilli a medem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hermelín na smažení
    • chilli tekuté
    • med

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vezmeme alobal a dáme na něj velkou lžíci medu, Hermelín na smažení (má pevnější "slupku") potřeme chilli a položíme na med. Svrchu opět na Hermelín velkou lžíci medu. Zabalíme téměř hermeticky minimálně do třech vrstev alobalu a dáme na gril. Absolutně důležité je ohlídat, aby hermelín nepraskl, tzn. jakmile se nám celý obalnafoukne, počkáme tak 30 vteřin a sundáme z grilu.
2
Podáváme jako dezert na závěr. Ostrost ladíme dle množství chilli na hermelínu.
Zařazení: Chuťovky Ze sýra

Komentáře k receptu

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    2. 9. 2008 18:09

    Kromě hermelínu s nivou jsem dělala i tento. Také vynikající. Hermelín a napady kuchařů jsou opra´vdu rozmanité a nevzpomínámsi, že by mi některý recept, kde je hermelín nechutnal.

  • Martin Haloun
    Martin Haloun |

    17. 5. 2008 13:52

    Výborné, doporučuji vyzkoušet.