Autor:

Guláš s červenou řepou

90 minut PT0H90M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřový bůček
prorostlejší
1 kg
Sojová omáčka  
Pepř celý  
Sůl  
Cibule
kolik masa,tolik cibule
 
Rajčata oloupaná
4
 
Červená řepa
2 lžíce-krájená
 
Drůbeží vývar 4 dl
Červená chilli paprička
podle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bůček zbavíme kůže a odkrojíme vrchní prorostlou část, ze které si vyškvaříme škvarečky (masové žvýkačky). Během škvaření si nakrájíme zbytek masa na kostky, dáme do misky a namarinujeme sojovou omáčkou.(odstavíme). Nakrájíme cibuli, rajčata a za občasného míchaní škvaříme škvarky-do zlatova. Osolíme a máme „předkrm“.

Vyškvařené sádlo slijeme a na přiměřeném množství zpěníme cibuli (2min.) Přidáme maso a zprudka restujeme (2min). Po zatažení masíčka zalijeme vývarem a přidáme zbylé ingredience (rajčata, řepa, chili), přiklopíme a na mírném ohni dusíme cca hodinu. Ke konci můžeme zahustit střídkou z chleba. Podáváme..s čim kdo chce, je to guláš.
Já tam dal i jednu mandarinku, ale není to podmínkou, vůbec tam nebyla cítit. DOBROU CHUŤ

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Guláš s červenou řepou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web