Autor:

Guacamole

Snadné
Ingredience
Avokádo
zralá
2 ks
Cibule
jemně krájené
1 lžíce
Rajče
větší oloupané a jemně nakrájené
1 ks
Koriandr
jemně nasekaného
2 snítka
Limetka
džus,trocha
 
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Avokado rozříznout na půl, zabodnout nůž do pecky, trochu se pootočí a pak se lehce vyndá. Polévkovou lžící objet těsně mezi slupkou a dužinou a tím lehce vyndat dužinu. Vidličkou ji rozmačkat na kaši, přidat další přísady a zamíchat. Musí se ihned podávat, protože guacamole rychle tmavne, je-li dlouho na vzduchu. Můžete jej ale dát do malého igetového sáčku a zmrazit. Pokud někdy použijete jen polovinu avokáda, nikdy nevyndávejte pecku. I s peckou zabalte do plastiku a uložte v lednicce, vydrží tak déle.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Guacamole

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web