Autor:

Grilovaní pstruzi obložení brambůrkem

Střední
Ingredience
Pstruh  
Brambory  
Máslo  
Sůl  
Citron  
Grilovací koření  
Koření
Nebo bylinky dle vlastní chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Pstruhy očistíme, pokapeme citronem, osolíme, posypeme grilovacím kořením, do bříška vložíme kousek másla, bylinky.

Pstruha položíme na alobal, obložíme oloupanými, na kousky nakrájenými brambůrky (množství dle hladu), opět osolíme, posypeme grilovacím kořením a obložíme máslem.

Takto celé zabalíme do alobalu - raději 2 vrstvy, aby se neprotrhl. Grilujeme asi tak 15-20 minut z každé strany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Grilovaní pstruzi obložení brambůrkem

Komentáře

  1. Barciba   14.06.2007 | 16:51 | reagovat |

    Ano, musím potvrdit, pstruzi byli opravdu vynikající!!! Za chvilku jdu grilovat zas:)

  2. Jitka Nováková   30.04.2007 | 10:05 | reagovat |

    Bylo to výpobrné :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web