Autor:

Grilovaní pstruzi obložení brambůrkem

Střední
Ingredience
Pstruh  
Brambory  
Máslo  
Sůl  
Citron  
Grilovací koření  
Koření
Nebo bylinky dle vlastní chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Pstruhy očistíme, pokapeme citronem, osolíme, posypeme grilovacím kořením, do bříška vložíme kousek másla, bylinky.

Pstruha položíme na alobal, obložíme oloupanými, na kousky nakrájenými brambůrky (množství dle hladu), opět osolíme, posypeme grilovacím kořením a obložíme máslem.

Takto celé zabalíme do alobalu - raději 2 vrstvy, aby se neprotrhl. Grilujeme asi tak 15-20 minut z každé strany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Grilovaní pstruzi obložení brambůrkem

Komentáře

  1. Barciba   14.06.2007 | 16:51 | reagovat |

    Ano, musím potvrdit, pstruzi byli opravdu vynikající!!! Za chvilku jdu grilovat zas:)

  2. Jitka Nováková   30.04.2007 | 10:05 | reagovat |

    Bylo to výpobrné :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web