Francouzské vepřové na žampionech

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Zuzka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová kýta
    • 2
      ks žloutek
    • 1
      lžíce maizena
    • 2
      lžíce olej
    • 200
      g žampiony
    • 1
      lžíce koňak nebo pálenka
    • 1
      lžička cukr krupice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozkvedlat žloutky s maizenou. Maso nakrájet na kostky a promíchat v žloutcích, aby se obalily. Rozpálit olej, kostky masa v něm osmažit. Na pánvičku dát 2 lžíce oleje, nakrájené žampiony, lžíci koňaku, malou lžičku cukru a osolit. Do vroucí směsi vmíchat osmažené masové kostky.
2
Příloha: rýže se zeleninovou oblohou.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    9. 2. 2015 20:27

    Rychlé, snadné a chuťově báječné!

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    21. 4. 2008 12:52

    Maizena je kukuřičný škrob.

  • Lisandra Ramirezová
    Lisandra Ramirezová |

    21. 4. 2008 10:25

    co je ta maizena?