Autor:

Francouzské vepřové na žampionech

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 500 g
Žloutek 2 ks
Maizena 1 lžíce
Olej 2 lžíce
Žampiony 200 g
Koňak
nebo pálenka
1 lžíce
Cukr krupice 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Rozkvedlat žloutky s maizenou. Maso nakrájet na kostky a promíchat v žloutcích, aby se obalily. Rozpálit olej, kostky masa v něm osmažit. Na pánvičku dát 2 lžíce oleje, nakrájené žampiony, lžíci koňaku, malou lžičku cukru a osolit. Do vroucí směsi vmíchat osmažené masové kostky.

Příloha: rýže se zeleninovou oblohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Francouzské vepřové na žampionech

Komentáře

  1. ČernáLuna   09.02.2015 | 20:27 | reagovat |

    Rychlé, snadné a chuťově báječné!

  2. Zuzana Šindlerová   21.04.2008 | 12:52 | reagovat |

    Maizena je kukuřičný škrob.

  3. Lisandra Ramirezová   21.04.2008 | 10:25 | reagovat |

    co je ta maizena?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web