Francouské škvarečky

Střední
Ingredience
Ořezy
vepřové
150 g
Šťáva z masa
vepřová vypečená šťáva
3 lžíce
Olivový olej 2 lžíce
Dijonská hořčice 1 lžíce
Bageta 1 ks
Tymián
nasekané lístky
1/2 lžička
Petrželka
nasekané lístky
1/2 lžička
Snítka tymiánu 1 ks
Pepř mletý
čerstvý
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Ořez z vepřové krkovičky upečeme. Měkké maso dáme na prkénko přikryjeme mikrotenovou folií a paličkou na maso roztlučeme. Maso vložíme do mísy přidáme vypečenou šťávu olivový olej, pepř a nasekané bylinky a zamícháme.

Nakrájenou bagetu na plátky opečeme na sucho na pánvi z obou stran potřeme hořčicí a lžicí klademe pečenou směs. Nakonec ozdobíme vrch snítkou tymiánu nebo petrželky. Lze doplnit i rajčaty a kolečky jarní cibulky.

TIP: na opečené bagety můžete dát plátek hermelínu lezce zapéct v troubě na grilu 200°C a teprve pak vršit masovou směs.

Převzato z časopisu Žena&kuchyně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Francouské škvarečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web