Francouské škvarečky

Střední
Ingredience
Ořezy
vepřové
150 g
Šťáva z masa
vepřová vypečená šťáva
3 lžíce
Olivový olej 2 lžíce
Dijonská hořčice 1 lžíce
Bageta 1 ks
Tymián
nasekané lístky
1/2 lžička
Petrželka
nasekané lístky
1/2 lžička
Snítka tymiánu 1 ks
Pepř mletý
čerstvý
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Ořez z vepřové krkovičky upečeme. Měkké maso dáme na prkénko přikryjeme mikrotenovou folií a paličkou na maso roztlučeme. Maso vložíme do mísy přidáme vypečenou šťávu olivový olej, pepř a nasekané bylinky a zamícháme.

Nakrájenou bagetu na plátky opečeme na sucho na pánvi z obou stran potřeme hořčicí a lžicí klademe pečenou směs. Nakonec ozdobíme vrch snítkou tymiánu nebo petrželky. Lze doplnit i rajčaty a kolečky jarní cibulky.

TIP: na opečené bagety můžete dát plátek hermelínu lezce zapéct v troubě na grilu 200°C a teprve pak vršit masovou směs.

Převzato z časopisu Žena&kuchyně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilovaná panenka s pikantním ananasem Recept na víkend: Grilovaná panenka s pikantním ananasem Články z

Komentáře k receptu: Francouské škvarečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web