Autor:

Rybí škvarečky

Snadné
Ingredience
Rybí maso
jakékoliv - zbavené páteře a žeberních kostí - filety s kůží
 
Gyros koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Jakékoliv rybí maso zbavené páteře a žeberních kostí (filety s kůží), nakrájíme nejlépe na úzké nudličky. Tyto nudličky budeme smažit na rozpáleném sádle (oleji), ale každou porci těsně než dáme na pánev, obalíme v hladké mouce. Pečeme až dozlatova, doslova upražíme. Po upražení v misce osolíme a posypeme kořením Gyros.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Rybí škvarečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web