Autor:

Rybí škvarečky

Snadné
Ingredience
Rybí maso
jakékoliv - zbavené páteře a žeberních kostí - filety s kůží
 
Gyros koření  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Jakékoliv rybí maso zbavené páteře a žeberních kostí (filety s kůží), nakrájíme nejlépe na úzké nudličky. Tyto nudličky budeme smažit na rozpáleném sádle (oleji), ale každou porci těsně než dáme na pánev, obalíme v hladké mouce. Pečeme až dozlatova, doslova upražíme. Po upražení v misce osolíme a posypeme kořením Gyros.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Rybí škvarečky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web