Formanské maso

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 800 g
Hřebíček 2 ks
Zázvor
strouhaný
1 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Ocet 1 lžíce
Perník 40 g
Med 1 lžíce
Máslo 150 g
Cibule 2 ks
Sádlo 1 lžíce
Citron 1 ks
Červené víno 2 dl
Slanina 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na plátky, propícháme hřebíčkem, osolíme, potřeme trochou zázvoru a pepře a opečeme na másle spolu s pokrájenou slaninou. Zalijeme studenou vodou, přidáme na sádle osmaženou cibuli, trochu octa, citrón, med a vaříme do měkka.

Potom maso vyjmeme, vývar procedíme a zahustíme jemně nastrouhaným perníkem, přilijeme trochou červeného vína a provaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Formanské maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web