Autor:

Fazolový guláš II.

Snadné
Ingredience
Fazole 300 g
Hovězí kližka 300 g
Máslo 100 g
Cibule 2 ks
Kmín  
Sůl  
Kečup - jemný  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Nejméně 2 hodiny namočené fazole uvaříme doměkka.
Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky krájené maso, posypeme kmínem, promícháme a za občasného mírného podlévání dusíme doměkka.
K masu přidáme fazole, dle chuti osolíme přidáme kečup a prohřejeme.
Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dušené kapustičky Co dát v lednu na stůl? Články z

Komentáře k receptu: Fazolový guláš II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web