Fazolový guláš II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g fazole
    • 300
      g hovězí kližka
    • 100
      g máslo
    • 2
      ks cibule
    • kmín
    • sůl
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejméně 2 hodiny namočené fazole uvaříme doměkka.
2
Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky krájené maso, posypeme kmínem, promícháme a za občasného mírného podlévání dusíme doměkka.
3
K masu přidáme fazole, dle chuti osolíme přidáme kečup a prohřejeme.
4
Podáváme s vařenými brambory.
Zařazení: Maso Hovězí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.