Autor:

Fazolky s mletým masem

Snadné
Ingredience
Fazolové lusky - mražené 1 balíček
Mleté maso 300 g
Tuk 1 lžíce
Cibule 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Kečup - jemný 4 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Na tuku osmahneme drobně pokrájenou cibuli. Vmícháme maso a zprudka opečeme. Přidáme fazolky, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme, až jsou maso i fazolky měkké. Během dušení občas promícháme a podle potřeby podlijeme vodou.

Nakonec vmícháme kečup, dochutíme sójovou omáčkou a ještě krátce povaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Fazolky s mletým masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web