Autor:

Fazolky s mletým masem

Snadné
Ingredience
Fazolové lusky - mražené 1 balíček
Mleté maso 300 g
Tuk 1 lžíce
Cibule 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Kečup - jemný 4 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Na tuku osmahneme drobně pokrájenou cibuli. Vmícháme maso a zprudka opečeme. Přidáme fazolky, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme, až jsou maso i fazolky měkké. Během dušení občas promícháme a podle potřeby podlijeme vodou.

Nakonec vmícháme kečup, dochutíme sójovou omáčkou a ještě krátce povaříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Jitrnice Domácí zabijačka. Recepty na skvělé pochoutky Články z

Komentáře k receptu: Fazolky s mletým masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web