Fazolky s uzeným masem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g uzené maso
    • 1
      lžíce máslo
    • 500
      g zelené fazolky -mražené
    • 1
      l vývar nebo kostka, cca
    • 2
      ks brambory moučné -velké
    • 50
      g sušená rajčata naložená v oleji
    • sůl a pepř
    • 100
      ml zakysaná smetana
    • 2
      lžíce posekané bylinky -libeček,bazalka...,dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle necháme zesklovatět drobně pokrájenou cibuli, přisypeme mražené fazolky, bylinky, maso (libovější) pokrájené na malé nudličky (kostičky), brambory na kostičky, zalijeme vývarem a povaříme cca 20 - 25 minut. Nakonec vmícháme drobně posekaná rajčata, vmícháme smetanu, ochutíme solí a pepřem. Můžeme ozdobit petrželkou. Podáváme s čerstvým pečivem nebo jen tak.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.