Autor:

Fazolky s uzeným masem

Snadné
Ingredience
Cibule 1 ks
Uzené maso 200 g
Máslo 1 lžíce
Zelené fazolky
-mražené
500 g
Vývar
nebo kostka, cca
1 l
Brambory moučné
-velké
2 ks
Sušená rajčata
naložená v oleji
50 g
Sůl
a pepř
 
Zakysaná smetana 100 ml
Posekané bylinky
-libeček,bazalka...,dle chuti
2 lžíce
Fazolky s uzeným masem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Uzené, Z luštěnin

Na másle necháme zesklovatět drobně pokrájenou cibuli, přisypeme mražené fazolky, bylinky, maso (libovější) pokrájené na malé nudličky (kostičky), brambory na kostičky, zalijeme vývarem a povaříme cca 20 - 25 minut. Nakonec vmícháme drobně posekaná rajčata, vmícháme smetanu, ochutíme solí a pepřem. Můžeme ozdobit petrželkou. Podáváme s čerstvým pečivem nebo jen tak.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1
4.83 7 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Fazolky s uzeným masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web