Autor:

Fazolky s česnekem II.

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Fazolové lusky
zelené
 
Cibule  
Česnek  
Slanina  
Zakysaná smetana
lze nahradit kečupem
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Na pánvi osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, pak přidáme fazolové lusky (pokud jsou čerstvé, je třeba je napřed uvařit do měkka). Necháme jen prohřát a pak přidáme zakysanou smetanu nebo pomazánkové máslo. Ne moc, aby z toho nebyla omáčka.
Podáváme s chlebem. Místo smetany lze použít kečup, ale pak je z toho úplně jiné jídlo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Redaktorka Jana Illéšová Domácí jogurt krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Fazolky s česnekem II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web