Autor:

Fazolky s česnekem II.

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Fazolové lusky
zelené
 
Cibule  
Česnek  
Slanina  
Zakysaná smetana
lze nahradit kečupem
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z luštěnin

Na pánvi osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, pak přidáme fazolové lusky (pokud jsou čerstvé, je třeba je napřed uvařit do měkka). Necháme jen prohřát a pak přidáme zakysanou smetanu nebo pomazánkové máslo. Ne moc, aby z toho nebyla omáčka.
Podáváme s chlebem. Místo smetany lze použít kečup, ale pak je z toho úplně jiné jídlo.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rizoto s červenými krevetami Krémové rizoto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Fazolky s česnekem II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web