Autor:

Falešné ražniči

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 4 plátek
Sůl  
Paprika - sladká  
Česnek  
Cibule  
Olej  
Koření
grilovací nebo pepř
 
Uzený bůček
nebo slanina
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme lisovaným česnekem, olejem a dáme do chladničky alespoň na 24 hodin odležet. Potom na každý plátek položíme 2 plátky bůčku, pár kroužků cibule, svineme do závitku a upevníme párátky.

Vložíme do pekáčku nebo remosky, přilijeme směs, ve které bylo maso naložené a ještě trochu podlijeme vodou. Pečeme za občasného přelévání doměkka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Falešné ražniči

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web