Autor:

Falešné ražniči

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 4 plátek
Sůl  
Paprika - sladká  
Česnek  
Cibule  
Olej  
Koření
grilovací nebo pepř
 
Uzený bůček
nebo slanina
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme lisovaným česnekem, olejem a dáme do chladničky alespoň na 24 hodin odležet. Potom na každý plátek položíme 2 plátky bůčku, pár kroužků cibule, svineme do závitku a upevníme párátky.

Vložíme do pekáčku nebo remosky, přilijeme směs, ve které bylo maso naložené a ještě trochu podlijeme vodou. Pečeme za občasného přelévání doměkka.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Falešné ražniči

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web