Falešné ražniči

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jitka 37

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek vepřová kýta
    • sůl
    • paprika - sladká
    • česnek
    • cibule
    • olej
    • koření grilovací nebo pepř
    • uzený bůček nebo slanina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme lisovaným česnekem, olejem a dáme do chladničky alespoň na 24 hodin odležet. Potom na každý plátek položíme 2 plátky bůčku, pár kroužků cibule, svineme do závitku a upevníme párátky.
2
Vložíme do pekáčku nebo remosky, přilijeme směs, ve které bylo maso naložené a ještě trochu podlijeme vodou. Pečeme za občasného přelévání doměkka.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.