Autor:

Dušené hovězí na červeném víně

150 minut PT0H150M
Střední
Ingredience
Hovězí maso 1,5 kg
Celer 1 ks
Česnek 2 stroužek
Cibule 2 ks
Mrkev 1 ks
Olivový olej 4 lžíce
Pomerančová kůra
4 cm
 
Skořice
kousek
 
Bobkový list 2 ks
Mouka 1,5 lžíce
Rajčatová pasta 1 lžíce
Červené víno 1/2 l
Hovězí vývar 1/2 l
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Orestujeme maso do hněda.
Česnek, cibuli, mrkev, skořici, pomerančovou kůru a bobkový list smažíme až je cibule mekká, ale ne hnědá.
Přidáme maso, víno, vývar, tomatovou pastu, sůl, pepř. Dusíme asi 2 hodiny až je maso měkké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Nejlepší rybí obědy: Fish&chips i ryba na fenyklu Články z

Komentáře k receptu: Dušené hovězí na červeném víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web