Autor:

Dušené hovězí na červeném víně

150 minut PT0H150M
Střední
Ingredience
Hovězí maso 1,5 kg
Celer 1 ks
Česnek 2 stroužek
Cibule 2 ks
Mrkev 1 ks
Olivový olej 4 lžíce
Pomerančová kůra
4 cm
 
Skořice
kousek
 
Bobkový list 2 ks
Mouka 1,5 lžíce
Rajčatová pasta 1 lžíce
Červené víno 1/2 l
Hovězí vývar 1/2 l
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Orestujeme maso do hněda.
Česnek, cibuli, mrkev, skořici, pomerančovou kůru a bobkový list smažíme až je cibule mekká, ale ne hnědá.
Přidáme maso, víno, vývar, tomatovou pastu, sůl, pepř. Dusíme asi 2 hodiny až je maso měkké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Dušené hovězí na červeném víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web