Autor:

Dušené hovězí na červeném víně

150 minut PT0H150M
Střední
Ingredience
Hovězí maso 1,5 kg
Celer 1 ks
Česnek 2 stroužek
Cibule 2 ks
Mrkev 1 ks
Olivový olej 4 lžíce
Pomerančová kůra
4 cm
 
Skořice
kousek
 
Bobkový list 2 ks
Mouka 1,5 lžíce
Rajčatová pasta 1 lžíce
Červené víno 1/2 l
Hovězí vývar 1/2 l
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Orestujeme maso do hněda.
Česnek, cibuli, mrkev, skořici, pomerančovou kůru a bobkový list smažíme až je cibule mekká, ale ne hnědá.
Přidáme maso, víno, vývar, tomatovou pastu, sůl, pepř. Dusíme asi 2 hodiny až je maso měkké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Dušené hovězí na červeném víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web