Autor:

Dušené hovězí na červeném víně

150 minut PT0H150M
Střední
Ingredience
Hovězí maso 1,5 kg
Celer 1 ks
Česnek 2 stroužek
Cibule 2 ks
Mrkev 1 ks
Olivový olej 4 lžíce
Pomerančová kůra
4 cm
 
Skořice
kousek
 
Bobkový list 2 ks
Mouka 1,5 lžíce
Rajčatová pasta 1 lžíce
Červené víno 1/2 l
Hovězí vývar 1/2 l
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Orestujeme maso do hněda.
Česnek, cibuli, mrkev, skořici, pomerančovou kůru a bobkový list smažíme až je cibule mekká, ale ne hnědá.
Přidáme maso, víno, vývar, tomatovou pastu, sůl, pepř. Dusíme asi 2 hodiny až je maso měkké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Dušené hovězí na červeném víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web