Autor:

Drůbež "Husokuře"

Snadné
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Pivo - černé 1/4 l
Máslo  
Sůl  
Kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře rozčtvrtit, dát do kastrolu, osolit a zalít asi čtvrtlitrem černého piva.
Když je napůl hotové, okořenit jako husu (kmín-máslo) a dopéci.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Drůbež "Husokuře"

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web