Autor:

Drůbež - Tatranské kuře

Střední
Ingredience
Těsto na bramboráky  
Olej  
Kuřecí maso
prsa
 
Kapie  
Pórek  
Česnek  
Žampiony  
Sojová omáčka  
Slanina  
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Uděláme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím připravíme masovou směs: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme je na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kapii, pórek, česnek, žampiony a sójovou omáčku. Směs dáme na bramboráčky, na ni dáme plátek slaniny, posypeme strouhaným sýrem (může být i Niva) a zapečeme v troubě. Podáváme se zeleninovou oblohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Drůbež - Tatranské kuře

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web