Autor:

Domácí punč

Střední
Ingredience
Voda 1/2 l
Cukr 1/2 kg
Červené víno
Přírodní
1/4 l
Skořice  
Vanilka  
Hnědý rum 1/4 l
Malinová šťáva
4-6
6 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Svaříme vodu s cukrem, červeným vínem s kouskem celé skořice a vanilkou. Přidáme rum a malinovou šťávu. Ihned odstavíme a dáme vychladnout. Scedíme a uschováme. Přidává se do vařící vody. Čím starší tím lepší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Jahodovo-rebarborový koláč Tip na víkend: Jahodovo-rebarborový koláč Články z

Komentáře k receptu: Domácí punč

Komentáře

  1. Léňa   24.12.2011 | 15:21 | reagovat |

    Dělala jsem dvojitou dávku.Přidala jsem plechovku jahod a malin a celá rodina se oblizovala:-)

  2. Drahuše.   10.11.2006 | 13:13 | reagovat |

    Neměla jsem celou skořici, tak jsem tam nasypala trochu mleté. Chutná to výtečně, připomíná mi to jablečnou šťávu z kompotu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web