Dobrota ve varné míse

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg kančí kýta může být i vepřová
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • 150
      g měkký salám
    • kečup

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mísu z varného skla vymažeme máslem. Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Postupně vrstvíme maso, cibuli, měkký salám. Končíme masem. Zalijeme kečupem, můžeme podlít velmi malým množstvím vody. Nahoru ještě dáme proužky másla a dáme péct do trouby. V průběhu pečení již nepodléváme, jen přidáváme kečup dle potřeby.
2
Podáváme rýží.
Zařazení: Maso Zvěřina

Komentáře k receptu

  • Mon
    Mon |

    2. 1. 2013 11:35

    to je úplně jedno na kolik a jak dlouho...ale takhle zmrvit kančí maso , fakt nic moc... je spousta velmi dobrých receptů na zvěřinu... :-(

  • Alena
    Alena |

    7. 4. 2011 14:22

    Docela mi tam chyběly informace o době pečení a na kolik stupnů se to peče!!