Autor:

Dobrota ve varné míse

Snadné
Ingredience
Kančí kýta
může být i vepřová
1 kg
Cibule 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo  
Měkký salám 150 g
Kečup  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Mísu z varného skla vymažeme máslem. Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Postupně vrstvíme maso, cibuli, měkký salám. Končíme masem. Zalijeme kečupem, můžeme podlít velmi malým množstvím vody. Nahoru ještě dáme proužky másla a dáme péct do trouby. V průběhu pečení již nepodléváme, jen přidáváme kečup dle potřeby.

Podáváme rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Dobrota ve varné míse

Komentáře

  1. Mon   02.01.2013 | 11:35 | reagovat |

    to je úplně jedno na kolik a jak dlouho...ale takhle zmrvit kančí maso , fakt nic moc... je spousta velmi dobrých receptů na zvěřinu... :-(

  2. Alena   07.04.2011 | 14:22 | reagovat |

    Docela mi tam chyběly informace o době pečení a na kolik stupnů se to peče!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web