Autor:

Dobré maso

Střední
Ingredience
Hovězí maso
Nebo vepřové maso
4 plátek
Párky
Nebo špekáčky
2 ks
Slanina 4 plátek
Cibule  
Kečup - jemný  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové, Uzeniny

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do vymaštěného pekáče. Na každý plátek položíme plátek slaniny, půlku párku nebo špekáčku a zasypeme cibulí nakrájenou na kolečka. Pekáček zalijeme kečupem a dáme do trouby zapéct.

Podáváme s bramborovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3 (hodnoceno 1x)
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Dobré maso

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web