Autor:

Dančí roláda s vejci

Střední
Ingredience
Vejce
uvařená
4 ks
Listový špenát 150 g
Dančí maso
60 - 70, kýta rozkrojená na plát
700 g
Anglická slanina
plátky
100 g
Pepř mletý  
Sůl  
Hladká mouka 1 lžíce
Nakládané houby
lišky, hříbky
2 lžíce
Olej
na pekáček
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Špenát spaříme ve vroucí osolené vodě a necháme okapat. Plát masa naklepeme přes folii a osolíme, rozložíme na něj slaninu a špenát, do středu dáme vejce a maso srolujeme, roládu převážeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku. Pečeme při 180-ti stupních asi 40 minut, během pečení podléváme vodou.

Když je roláda měkká, vyjmeme ji, výpek vyrestujeme na tuk, zaprášíme moukou, rozředíme trochou vody, přidáme houby, dochutíme solí, povaříme. Plátky rolády přeléváme troškou omáčky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Dančí roláda s vejci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web