Autor:

Dančí roláda s vejci

Střední
Ingredience
Vejce
uvařená
4 ks
Listový špenát 150 g
Dančí maso
60 - 70, kýta rozkrojená na plát
700 g
Anglická slanina
plátky
100 g
Pepř mletý  
Sůl  
Hladká mouka 1 lžíce
Nakládané houby
lišky, hříbky
2 lžíce
Olej
na pekáček
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Špenát spaříme ve vroucí osolené vodě a necháme okapat. Plát masa naklepeme přes folii a osolíme, rozložíme na něj slaninu a špenát, do středu dáme vejce a maso srolujeme, roládu převážeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku. Pečeme při 180-ti stupních asi 40 minut, během pečení podléváme vodou.

Když je roláda měkká, vyjmeme ji, výpek vyrestujeme na tuk, zaprášíme moukou, rozředíme trochou vody, přidáme houby, dochutíme solí, povaříme. Plátky rolády přeléváme troškou omáčky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Dančí roláda s vejci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web