Autor:

Dančí roláda s vejci

Střední
Ingredience
Vejce
uvařená
4 ks
Listový špenát 150 g
Dančí maso
60 - 70, kýta rozkrojená na plát
700 g
Anglická slanina
plátky
100 g
Pepř mletý  
Sůl  
Hladká mouka 1 lžíce
Nakládané houby
lišky, hříbky
2 lžíce
Olej
na pekáček
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Špenát spaříme ve vroucí osolené vodě a necháme okapat. Plát masa naklepeme přes folii a osolíme, rozložíme na něj slaninu a špenát, do středu dáme vejce a maso srolujeme, roládu převážeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku. Pečeme při 180-ti stupních asi 40 minut, během pečení podléváme vodou.

Když je roláda měkká, vyjmeme ji, výpek vyrestujeme na tuk, zaprášíme moukou, rozředíme trochou vody, přidáme houby, dochutíme solí, povaříme. Plátky rolády přeléváme troškou omáčky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Dančí roláda s vejci

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web