Autor:

Cuketa s koprem

Snadné
Ingredience
Cuketa 2 ks
Slanina 50 g
Cibule 1 ks
Zakysaná smetana
(Kelímek)
1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl  
Mletý kmín  
Kopr  
Citronová šťáva 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Cuketu oloupeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme hodinu odležet. Na rozškvařené slanině osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme kmín a scezenou cuketu. Podusíme doměkka. Zahustíme zakysanou smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, přisolíme, vmícháme větší množství nasekaného kopru a krátce povaříme. Podáváme s rýží nebo pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Králík s koriandrem pečený v papilotě Jarní kuchyně a mladé maso. Vyzkoušejte 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Cuketa s koprem

Komentáře

  1. Blanka Bílková   11.07.2007 | 20:58 | reagovat |

    Právě jsem vyzkoušela tento recept a musím říct,že je to opravdu výborné.Akorát jsem cuketu nakrájela na kostičky.S bramborama to nemělo chybu.

  2. Ivana Samcová   26.07.2006 | 18:40 | reagovat |

    Už jsem zkontrolovala mrazák, fazolky ještě máme. Určitě oba dva recepty vyzkouším, moc vám, paní Terezko, děkuji.

  3. Tereza Jarčušková   24.07.2006 | 10:33 | reagovat |

    My si k tomu prihodíme namiesto pečiva varené zemiaky a volské oko alebo kúsok mäska, alebo opečenú klobásku. Dovolím si odpovedať Ivanke, fazuľky urobíte presne rovnako, len ja nedávam do fazuľky slaninku ( tým ale by ste nič nepokazili ) a vynecháte rascu.Dochucujem octom a cukrom, aby mali príjemnú sladkokyslú chuť. Ak máte radi fazuľky, vyskúšajte recept, ktorý som pred časom pridala pod názvom Zapečené fazolky se strouhankou. Zvláštne, ale dobré.

  4. Ivana Samcová   23.07.2006 | 19:22 | reagovat |

    Chtěla jsem se zeptat, těmi fazolovými lusky myslíte zelené fazolky? Mohla by jste mi, paní Jano, napsat jak je připravujete? My je máme moc rádi, ale děláme jen "Mladé fazole na špeku". Díky za odpověď.

  5. Jana Bušovová   21.07.2006 | 17:39 | reagovat |

    Obdobným způsobem připravuji fazolové lusky. Máme je rádi s vařenými brambory, vejcem nebo párkem. Myslím, že chuť může být docela podobná. Jen ten kopr u cuket bych možná vyměnila za česnek.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web