Autor:

Cordon bleu z mořských ryb

Střední
Ingredience
Citronová šťáva  
Pepř mletý  
Mouka  
Strouhanka  
Máslo  
Sůl  
Filety
z mořské ryby (nejlépe treska nebo štika, sladkovodní ryba se nehodí)
 
Plátkový sýr
a šunka dle porcí ryb
 
Vejce
jen bílek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety z mořské ryby (bez kůže) pokapeme citronovou šťávou a popepříme. Na filety položíme plátek sýra a plátek šunky, přeložíme, uděláme kapsu, sešpendlíme a obalíme v trojobalu.

Na obalení použijeme jen bílek, lehce ho zpěníme vidličkou a osolíme. Solí se jen bílek, rybu solit není třeba. Smažíme z každé strany asi 4 minuty. Rybu uložíme na teplém místě a pro zjemnění dáme na každý kousek plátek másla.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1
Vaření na zahradě. Skvělé recepty na gril pro celou rodinu Články z

Komentáře k receptu: Cordon bleu z mořských ryb

Komentáře

  1. HaLeh   11.09.2007 | 20:41 | reagovat |

    Dělávám to dost často a hlavně na vánoce místo sladkovodních ryb. Uznejte, že maso, šunka a plátkový sýr nemůže být špatná kombinace.Naší rodině to opravdu chutná, ale chce to vyzkoušet.

  2. kiki Zimová   08.09.2007 | 20:39 | reagovat |

    a už to někdo dělal ? je to vůbec dobrý ???

  3. Hana   18.02.2007 | 13:29 | reagovat |

    V žádném případě nejde o filé, ale filety z mořských ryb, t.j. plátky rybího masa. Filé by se při této úpravě zcela určitě rozpadlo. Nejlepší maso je opravdu mořská štika nebo aljašská treska. Filety se dají zcela běžně koupit.

  4. Di   23.01.2007 | 9:51 | reagovat |

    Štika ano, ale existuje také mořská štika - jde v podstatě o běžné filé.

  5. Martin   22.01.2007 | 21:18 | reagovat |

    mozna se pletu, ale neni štika sladkovodní ryba?

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web